Heb je je weleens afgevraagd hoe het is om onder water adem te halen, maar wil je niet meteen je duikbrevet halen? Kom gewoon eens proberen bij OSCG.

DE DUIK

Voor het allereerst onder water ademhalen is een unieke ervaring. Je moet er dan wel even aan wennen, maar toch zal je na een paar minuten van stille verbazing in de gaten hebben hoe makkelijk én leuk duiken eigenlijk is. De introductie vindt plaats in det Caribabad en is altijd geheel onder begeleiding. Let wel: je moet minimaal 14 jaar oud zijn.

Wat leer je

  • Je leert hoe het voelt om een duikuitrusting aan te hebben en hoe makkelijk het is om je onderwater voort te bewegen wanneer je deze uitrusting draagt
  • Je ervaart hoe het is om onder water adem te halen en of je dat prettig vindt
  • Je leert aantal basisvaardigheden en veiligheidsregels die je ook gebruikt voor de volledige duikcursus indien je de volgende stap zet

Wat heb je nodig?

De duikuitrusting is inbegrepen. Neem zwemspullen mee. Het is het prettigste als je je eigen masker met snorkel en (zwembad-vinnen) hebt, maar die kun je ook van ons lenen. Verder bestaat deze uitrusting uit een trimvest waaraan de duikfles is bevestigd, een ademautomaat die lucht levert en instrumenten waarmee je de diepte en de luchtvoorraad controleert. Neem daarnaast een t-shirt dat nat mag worden mee om aan te doen onder je trimvest.

Voor meer informatie neem je contact op met onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..